Arkiverad annons som visades mellan 2016-02-06 och 2016-02-22
6 februari 0dagar kvar

Restaurangchef/kökschef

Företag
Kvarkenfisk Ab
Placering
Täfteå

Bransch
Hotell/Restaurang/Turism

Sista ansökningsdag
22 februari 2016

KVARKENFISK fiskekrogen vid havet.

Belägen i magiska havsmiljön Täfteå skärgård med egen fångad och förädlad fisk söker nu till vår växande verksamhet en:

Driven och engagerad Restaurangchef/Kökschef

Vår verksamhet består av egen båthamn, nybyggd husbilsparkering, gårdsbutik, konferenslokaler och en la carte restaurang, omnämnd i White Guide för tredje året i rad. Restaurangen har 90 sittplatser samt en uteservering med plats för 100 gäster. I dag har vi öppet fyra sommarmånader och julbord i december. Vår ambition nu är att utöka öppethållandet. Vi har på tre år vuxit från 0 till 18.000 gäster per säsong.

Vi vill alltid överträffa våra gästers förväntningar. Vi vill också att vår verksamhet ska vara ett naturligt val för både närboende likväl som långväga gäster.

Vårt företag är inne i en mycket intressant och expansiv fas i utvecklingen av hela vår verksamhet och vi vill att du ska vara en del av den utvecklingen inom ditt ansvarsområde. Vi vill att du, liksom vi, tänker långsiktigt på den här verksamheten och att du även har en stark kärlek till ditt yrke. Vi ser gärna att du har en kockbakgrund men det är inget krav.

Vi söker nu dig som är en ambitiös, ansvarsfull, flexibel och lösningsinriktad restaurangchef med en stor passion för mat, dryck och för den totala upplevelsen för gästen. Värdskap är en naturlig del i ditt förhållningssätt. Du har stort engagemang och drivs av ett ständigt förändringsarbete för våra gäster. Du har god förmåga att lyssna, vara ödmjuk, motivera och utveckla dina medarbetare. Du har en god samarbetsförmåga - internt och externt, med bra attityd och hög moral.

Vårt motto gästen i centrum, vill vi att du gör verklighet av genom att vara en kreativ och engagerad ledare med förmågan att hitta din personals respektive styrkor för att skapa ett dreamteam. Arbetsgruppen består idag av ca 15 säsongsanställda.

Din huvuduppgift är att alltid se till att våra gäster får en den bästa matupplevelsen, att leda restaurangen, leda servicearbetet och se till att kvaliteten i vår restaurang och baren alltid är god nog. Du ansvarar för den löpande driften av restaurang och konferens, med bland annat ansvar för schema, personal och rekrytering.

Vi förutsätter att du har god ekonomisk kunskap med din spetskompetens inom kök- och restaurangekonomi, eftersom du kommer att ansvara för din avdelnings budget likväl som för inköp kopplade till restaurangen.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp där du också bidrar med idéer och din kompetens. Du har eget resultatansvar och rapporterar direkt till vår ägare.

Du kommer även att vara delaktig för organisering och genomförande av evenemang och sällskap tillsammans med marknadsansvarig.

Blev du sugen på jobbet? Då är du välkommen att ringa till vår ägare Gunnar Asplund, 070 - 605 42 30.

Vi vill ha din ansökan med ett personligt brev och ditt CV senast 22 februari 2016. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan mailas till gunnar@kvarkenfisk.se.

Företag
Kvarkenfisk Ab
Placering
Täfteå

Bransch
Hotell/Restaurang/Turism

Sista ansökningsdag
22 februari 2016
Kontaktinformation:
Sista ansökningsdag: 22 februari 2016
Publicerad av VK/Folkbladet

Liknande jobb

}